Wij zijn erg blij met onze vrijwilligers en zetten deze graag in het zonnetje tijdens het vrijwilligersuitje. Op zondagmiddag 2 april was het eindelijk weer zo ver. Na 2 jaar verzetten konden we weer samen een gezellige middag hebben. 

Rond 4 uur werd iedereen verwacht bij Boules & Bites in Breda. Na een korte uitleg verdeelden alle 20 vrijwilligers over de drie banen. De but (dat kleine balletje) werd geworpen en om de beurt wierpen de teams de boules (die grote zware zilveren ballen) over de baan. Dit natuurlijk onder het genot van een biertje, glas wijn of glaasje fris. 

Het team waarbij de boule het dichtst bij de but ligt, scoorde punten. Meestal was dit 1 punt, maar af en toe werden er ook meerdere punten gescoord. Het team dat als eerst 13 punten haalde had gewonnen. Bij een stand van 12-12 vroeg iedereen zich natuurlijk af of er verlengd werd met twee punten verschil, maar dit is bij jeu-de-boule niet het geval. 

Tussen de potjes door werden alle vrijwilligers getrakteerd op een lekkere hamburger en frietjes. In het bijzonder werd Lilièn nog bedankt voor haar inzet van 10 jaar voorzitterschap in de Technische Commissie.

En rararara… Wie zou er toch gewonnen hebben? Eigenlijk zijn al onze vrijwilligers winnaars! 🥳🏆

Volgend jaar ook mee? Laat het weten aan de secretaris in welke commissie jij kan bijdragen. 

bcdezwaluwen.nl