Afgelopen zaterdag vond er voor het eerst sinds een paar jaar weer een trainingsdag plaatst. De trainingsdag was georganiseerd voor alle senioren competitiespelers om lekker fit te beginnen aan het seizoen. Helaas zijn er vlak voor de trainingsdag om verschillende redenen een aantal afmeldingen gekomen van spelers. Met als resultaat een compact groepje gemotiveerde deelnemers. Rond half elf begon het programma op jeugdland met een bootcamp onder leiding van Maxime. Met leuke krachtoefeningen en spelletjes werd de dag fanatiek begonnen. Ondanks de slechte weersvoorspellingen viel de regen mee en kon het buitenprogramma gewoon doorgaan. Hierna was er even tijd om snel op te frissen en te lunchen. Voor veel mensen was het nog een verrassing wat er op het programma zou staan als ludieke activiteit. Toen na een korte wandeling duidelijk werd dat we gezellig gingen beachtennissen en beachvolleyballen bleek dit erg leuk en deed iedereen fanatiek mee. Na het beachprogramma moest alweer snel teruggelopen worden naar de sporthal voor de badmintontraining. De badminton training bestond uit maar liefst 2 uur training en een half uur partijen. Erg pittig dus, na al een ochtendprogramma gehad te hebben! De training werd verzorgd door niemand minder dan onze eigen trainers: Henk, Kristian en Jeffrey. De training bestond uit meerdere onderdelen: fysiek, tactiek en vastheid oefeningen. Ondanks dat iedereen moe was en spierpijn had, gingen we als afsluiting van deze geslaagde dag met bijna de gehele groep nog lekker uit eten bij restaurant Intermezzo. Een zeer geslaagde dag dus! Op naar een mooi competitieseizoen!

Marieke
Afgelopen trainingsdag van 7 september heb ik als heel leuk, gezellig en leerzaam ervaren. De training, de bootcamp en de ludieke activiteit werd naar ieder zijn niveau aangepast, waardoor je met elke niveau kon deelnemen. Na afloop hebben we met z’n allen bij de Italiaan gegeten en dat was zeer geslaagd. Kortom een gezellige en geslaagde dag. Ik ben er volgend jaar weer bij 😁👍🏻 ondanks de spierpijn😜

Sharon
Ik zit nog niet zo lang bij BC De Zwaluwen dus tijdens deze actieve en gezellige dag heb ik andere spelers gelijk beter leren kennen. De bootcamp was een goede voorbereiding op de competitie die binnenkort van start gaat. Gelukkig heb ik nog genoeg tijd om te herstellen van de spierpijn.

Yannick
Ik vond het een geweldige dag. Voor herhaling vatbaar. Eten goed verzorgd en blij dat trainers zelf ook nog wilde helpen met de dag

Jasper
Ik vond het een supertoffe dag met veel afwisseling van inspanning en vermaak, met gezellige mensen en met betrokken trainers.

Martine
Het was een erg gezellige sportieve dag, volgend jaar weer!

bcdezwaluwen.nl