Hey daar Zwaluwen!
Langs deze wil ik graag even iets van me laten horen. De meeste competitiespelers zullen al gezien hebben dat mijn naam niet meer bij de voorlopige teamindeling staat want ik heb besloten om BC de Zwaluwen na acht seizoenen te gaan verlaten.
Na een jaartje vijfde divisie gespeeld te hebben, wil ik graag weer vierde divisie spelen. Terwijl Zwaluwen bezig was met het zoeken naar opties om de vierde divisie te krijgen, ben ik door BC Shot uit Dongen gevraagd. Na het tegen elkaar wegstrepen van de voor -en nadelen betreft het overstappen of het bij de Zwaluwen blijven, heb ik echter gekozen voor mijn badmintonambitie.
Ik moet zeggen dat ik wel moet wennen aan het idee, dat ik volgend jaar minder vaak in Prinsenbeek te vinden zal zijn. Negen jaar geleden zette ik voor de allereerste keer een stap in de sporthal de Drie Linden en kwam ik in de U11 te spelen. Een aantal van jullie zal ik vast nog tegen komen op toernooien en misschien kom ik nog wel een aantal keer een shuttletje slaan op een vrijdagavond 😊


Daarnaast wil ik benadrukken, dat ik het ontzettend naar mijn zin heb gehad bij de Zwaluwen en dat ik afgelopen jaar (en natuurlijk ook de voorgaande jaren) met een enorm gezellig team heb mogen spelen. Echter is mijn ambitie ook aanwezig en daarom heb ik dit jaar gekozen om komend jaar ergens anders competitie te gaan spelen.
Dat ik nu al niet meer te vinden ben ik de Drie Linden heeft niets met mijn vertrek naar Dongen te maken. Tijdens een toernooi in Brasschaat heb ik een knieblessure opgelopen en ben daar te lang mee doorgelopen. Ondanks dat Henk de trainingen voor mij aanpaste zal ik op advies van de fysiotherapeut mijn racket voorlopig even in de tas moeten laten.
Dat betekent dat ik helaas niet met team 5 naar Reuver kon en dat ik met hen ook de bekerwedstrijden niet kan spelen. Verder heb ik me af moeten melden voor de clubkampioenschappen en de Open Dongense Kampioenschappen om via behandelingen en oefeningen voor thuis weer terug fit te worden. Hopelijk kan ik voor de zomervakantie nog een keertje komen vrijspelen en het 55 jarig bestaan vier ik ook graag met jullie mee.
Toch wil ik langs deze weg iedereen bedanken voor negen geweldig fijne jaren bij BC de Zwaluwen en iedereen veel succes en vooral plezier het badmintonnen toe wensen. Als ik 1 ding heb geleerd is afscheid nemen in deze sport geen “vaarwel”, maar een “tot ziens”. Tenslotte weet je nooit hoe een shuttle kan vallen…..
Groetjes Marinka Hack

bcdezwaluwen.nl