De sponsorcommissie heeft een goede deal voor onze leden kunnen sluiten met badmintonshop KWFlex voor het bespannen van rackets. Je kunt je racket door KWFlex laten bespannen via de vereniging tegen het zeer gunstige tarief van (voorlopig) € 14,50. De reguliere prijs bij KWFlex is momenteel € 20,-. Het tarief van € 14,50 is een tijdelijk actietarief aangezien de marktprijzen erg onder druk staan. Wanneer het tarief mocht gaan wijzigen, dan zullen we dit natuurlijk aankondigen.

Naast het gunstige tarief, kunnen we ook nog een logistiek voordeel aanbieden in de persoon van onze clubgenoot Thomas Beekman. Hij heeft zich bereid getoond rackets ter bespanning aan te leveren bij KWFlex in Rijen en deze ook weer op te halen en af te leveren tijdens de speelavonden. Thomas heeft hierbij back-up van de leden van de sponsorcommissie (Boyd, Rick en Rowan).


Hoe werkt het ?

  • Wil je één of meer rackets laten bespannen, bestel en betaal de bespanning(en) dan via de webshop.
  • Geef vervolgens je racket(s) op de speelavond mee aan Thomas Beekman, voorzien van een briefje met naam, telefoonnummer en eventueel type/gewicht van de gewenste bespanning.
  • In het gunstigste geval ontvang je de week erna je bespannen racket weer retour, maar gemiddeld is het streven om dit binnen twee weken te realiseren
  • Mocht Thomas niet aanwezig zijn op de speelavond, kijk dan of één van de leden van de sponsorcommissie of het bestuur aanwezig is om je verder te helpen

Uiteraard is het niet verplicht om het racket mee te geven, maar kun je zelf ook naar KWFlex in Rijen gaan, mocht dat je beter uitkomen. Ook in dat geval kun je de bespanning bestellen via de webshop en laat dan dus aan KWFlex weten dat je lid bent van De Zwaluwen en gebruik maakt van de actie.

bcdezwaluwen.nl