Per 1 september mag BC de Zwaluwen rekenen op sponsoring van PPeople uit Hedel. Sheila Gijselman is de drijvende kracht achter dit evenementenbureau. Sheila, dochter van Hugo Gijselman draagt nog steeds de vereniging een warm hart toe. De Zwaluwen is haar immers met de paplepel ingegoten en ook zij heeft haar ‘mannetje’ op het badmintonveld gestaan. Nu deze Zwaluw is uitgevlogen en succesvol in zaken is, wil ze haar roots steunen in de ambitie die wij als BC de Zwaluwen hebben met onze jeugd (opleiding). Een deel van de sponsoring zal dan ook bestaan uit het organiseren van jeugdactiviteiten. Verder kunnen we met de sponsoring de extra onkosten voor m.n. het eerste team enigszins verzachten.

Mede door deze driejarige sponsoring zult u een reclamebord terugvinden bij team 1. Verder zijn er drie telborden uitgerust langs de banen in de sporthal. Ook tijdens het maken van de teamfoto’s van de jeugd aan het begin van het seizoen prijkte het logo in de handen van de jeugdspelers. En tijdens de clubkampioenschappen zult u PPeople vaker terug zien.

PPeople ontwerpt events. Of het nu gaat om het tastbaar maken van merkwaarden, het motiveren van medewerkers, of om het binden van relaties; PPeople realiseert door middel van het communicatie-instrument “event”, de gestelde doelstellingen van bedrijven. Het maatwerk dat zij leveren heeft altijd als uitgangspunt de identiteit van de opdrachtgever. Met bevlogenheid, passie en creativiteit is PPeople in staat om events te ontwerpen die een permanente herinnering creëren.

PPeople denkt altijd out of the box. De concepten omschrijven zich als; verrassend, prikkelend, en niet alledaags. De basis hiervoor ligt bij de samenwerking met de opdrachtgever en inlevingsvermogen.

Wij willen Sheila Gijselman en de medewerkers van PPeople heel erg bedanken. Wij kijken erg uit naar de komende drie jaar! Laat het ons positief motiveren om het merk BC de Zwaluwen verder (ook) landelijk te verstevigen en nieuwe leden voor langere tijd aan de vereniging te binden. Met zowel passie voor het spelletje als de sport in algemene zin doen we een oproep om met creatieve ideeën te komen ten einde noodzakelijke middelen te vergaren om de doelstelling van de Zwaluwen te verwezenlijken.

 

bcdezwaluwen.nl