🏸 Oproep aan alle Badmintonliefhebbers van de junioren! 🏸

Beste badmintonners,

Wij, de Noord-Brabantse Badminton Jeugdselectie (NBBJ), zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor de voorspeeldag van de Kringtraining 2024! Mijn naam is Leon Florentinus en ik ben trots om als hoofdtrainer van NBBJ deze unieke kans met jullie te delen.

Wat houdt de Kringtraining 2024 in? Tijdens de kringtrainingen verbeter je je badmintonskills naar een hoger niveau met een groep jeugdspelers van hetzelfde (ambitie) niveau.

Wat is de voorspeeldag? Voorafgaand aan de Kringtraining organiseren we een gratis voorspeeldag waar onze ervaren trainers het niveau van spelers in verschillende leeftijdsgroepen zullen beoordelen. Dit vind plaats op zaterdag 30 maart in Sporthal De Braken in Boxtel. De trainers selecteren dan uit alle deelnemers een groep junioren die mogen deelnemen aan de kringtraining 2024. Vervolgens vinden er vijf intensieve kringtrainingen plaats, verspreid over de periode van half april tot half mei.

Waarom deelnemen? De Kringtraining biedt niet alleen de kans om je badmintonskills naar een hoger niveau te tillen, maar ook om deel uit te maken van een inspirerende badmintoncommunity. Bovendien ontvang je tijdens de voorspeeldag waardevolle informatie over de vervolgtrainingen, trainingsmomenten, tijdstippen en ouderbijdrage.

Wie kan meedoen? De Kringtraining staat open voor jeugdspelers uit de regio Noord-Brabant en mogelijk daarbuiten.

Hoe meld je je aan? Schrijf je vandaag nog in voor de voorspeeldag en maak deel uit van dit geweldige badmintonevenement! Mail naar hoofdtrainer@nbbj.nl o.v.v. je naan, leeftijd, vereniging en emailadres en verzeker jezelf van een plekje. Doe dit voor 15 maart.

bcdezwaluwen.nl