Let me introduce you to.. Jürgen Wouters
Voor de mensen die mij niet kennen. Ik ben Jürgen Wouters, 39 jaar jong en getrouwd met Rachel en twee kinderen Ann-Lou van 6 en Elin van 4 jaar. Wij wonen sinds vorig jaar in Prinsenbeek en zijn de stad ontvlucht voor wat meer tuin en rust. Mijn hobby’s zijn reizen, hardlopen, wielrennen en sport kijken. Ik ben werkzaam bij Badminton Vlaanderen als badminton trainer voor de U19 selectie en de topsportschool in Antwerpen. Erg leuk om iedere dag weer bezig te zijn met jonge talenten en ze te zien verbeteren. Daar krijg ik veel energie van. 
Deze energie hoop ik komende seizoen ook van jullie te krijgen en hopelijk krijgen jullie die van mij ook!

De Badminton carrière van Jürgen Wouters
Tot mijn 29ste heb ik badminton gespeeld bij de nationale selectie op Papendal. Mijn hoogste worldranking in dubbel was 25 en in mix was 22. Voor de rest 3 keer kampioen van Nederland geweest met verschillende clubs en samen met Ruud Bosch ben ik ook Nederlands kampioen dubbel geworden.

Wat kunnen we verwachten komend seizoen?
Ik heb in ieder geval heel veel zin om jullie trainingen te gaan geven. Wat voor mij het belangrijkste is dat iedereen het beste uit zichzelf probeert te halen. Als je aan het einde van het seizoen dit tegen jezelf kan zeggen ben ik meer dan tevreden. Voor de rest hoop ik dat we een paar kampioenschappen mogen vieren en dat we niet gaan degraderen. Dat iedereen met plezier naar de training komt, want dat is wat ik belangrijk vind. 

De trainingen zullen afgestemd worden op wat ik tijdens de eerste paar trainingen waarneem en dit is een proces wat gedurende het seizoen aangepast gaat worden. Natuurlijk in overleg met de andere trainers. 
Het soort trainingen waar ik van hou is kapotgaan tijdens de training, maar ik hou ook heel erg van verschillende spelvormen tijdens trainingen en wedstrijdelementen vind ik ook leuk! 
Dus eigenlijk kunnen jullie bijna alles verwachten. We gaan er een mooi jaar van maken!

bcdezwaluwen.nl