Met trots stellen we onze nieuwe sponsor, DOB Buildings, voor!

Wie zijn DOB Buildings?

Rik en Kevin Kleijn komen uit Breda en zijn vader en zoon. De mannen zijn vooral actief (geweest) in de voetbalwereld bij Beek Vooruit te Prinsenbeek en kennen badminton van de camping of van die paar keer per jaar dat het op televisie komt. Desalniettemin zijn ze erg nieuwsgierig en enthousiast over onze sport. Via connecties met de sponsorcommissie werden ze geprikkeld over BC De Zwaluwen. Het sponsoren van een lokale én ambitieuze badmintonvereniging sprak hun dan ook aan. Met veel plezier sponsoren ze BC De Zwaluwen en staat het logo van DOB Buildings trots op de voorkant van ons competitieshirt.

Wat doet DOB Buildings?

DOB Buildings is gespecialiseerd in energiebesparende maatregelen. Daarmee helpen ze bedrijven en particulieren om het beoogde energielabel A t/m C te behalen. Dit kan op veel verschillende manieren en daarom adviseren ze wat het beste toepasbaar is op het pand. Denk hierbij aan energie opwekken met zonnepanelen, het isoleren van het dak of de vloer, glasrenovatie, LED verlichting en duurzame verwarming.

DOB Buildings heeft grote kennis op het gebied van energie en besparingen en de goede contacten met de, in hun eigen branche gespecialiseerde, uitvoerende bedrijven. Ze nemen alle zorgen op hun zodat de klant geen omkijken heeft naar de maatregelen en subsidies. Wilt u weten of DOB Buildings uw woonhuis of bedrijfspand kan verduurzamen? Doe dan hier de check >

Wat onderscheid DOB Buildings van andere bedrijven?

DOB Buildings is de specialist binnen het verduurzamen van woningen en bedrijfspanden. Ze bieden het totale pakket en ontzorgt u zoveel mogelijk. Wilt u uw gehele huis verduurzamen? Dit kan het beste in verschillende stappen, start bijvoorbeeld met dak/vloer isolatie of ledverlichting. Voor iedere verduurzaming biedt DOB Buildings een professionele dienstverlening. Daarnaast is het handiger om verschillende verduurzamingen door een gespecialiseerd bedrijf te laten uitvoeren dan hiervoor verschillende bedrijven voor te benaderen.

Wat is de toekomst visie van DOB Buildings?

DOB Buildings wilt steeds verder uitbreiden. Een interessante wending is dan ook het verduurzamen combineren met prettig wonen. Sinds begin augustus zijn ze gestart met de Redwell infrarood verwarming. Infrarood verwarming is niet alleen de verwarmingstechniek van de toekomst, het is daarnaast ook erg prettig voor uw gezondheid. De verwarmingspanelen kunnen zelfs ‘verstopt’ worden in een fotolijst, krijtbord, schilderij of andere type muurpanelen. Zo wordt een decoratie item een stuk functioneler.

Momenteel zijn ze bezig met het ontwikkelen van een boomstamblad designtafel met een uitsparing waarin een gekleurde vloeistof als een rivier door de tafel heen beweegt. Deze vloeistof produceert warmte. Een bijzondere combinatie van verduurzamen van meubels.

Klinkt leuk, maar waar vind ik meer informatie?

Op de website van DOB Buildings staan alle diensten nog eens toegelicht en ook over subsidies kunnen ze meedenken. Liever een brochure inzien? Vraag tijdens de vrijdag vrije speelavond aan Rick, Boyd of Rowan van de sponsorcommisie een brochure aan. Wat het beste werkt is een bezoek aan de showroom aan de Weidehek 9 in Breda. Kevin en Rik laten daar graag alle mogelijkheden zien. Ervaar zelf de bijzondere warmte die uit de Redwell wandpanelen straalt, bekijk het unieke vloerverwarming systeem wat zelfs onder houten- en gietvloeren gebruikt kan worden. En nog veel meer!

Samen met u bespreken ze vrijblijvend de mogelijkheden van uw huis of kantoorpand. Bel (+31 (0)76 2055076) wel eerst voor een afspraak, de mannen zijn vaak buiten de deur voor hun projecten, maar maken graag tijd voor u vrij!

Samenwerking BC De Zwaluwen

De komende drie jaar sponsort DOB Buildings BC de Zwaluwen en staat het logo op de voorkant van onze competitieshirts. Daarnaast zullen we ieder kwartaal een dienst van DOB Buildings uitlichten in het Vederlicht. Kevin en Rik zullen dit seizoen ook komen kijken naar een aantal wedstrijden tijdens de competitie. Ze zijn erg nieuwsgierig naar het spelletje en daarom ook van harte welkom om op vrijdagavond vanaf 20:00 uur een potje te badmintonnen. Fanatiek en competitief zijn deze mannen zeker! Ziet u ze een keer in de zaal, daag ze dan uit!

Lees hier meer over DOB Buildings >

bcdezwaluwen.nl