We hebben groot nieuws! In 2024 bereikt onze badmintonclub een mijlpaal: we vieren ons 60-jarig bestaan! En dat gaan we groots vieren in het weekend van 5, 6 en 7 april 2024, samen met de clubkampioenschappen. Dus, noteer deze data alvast in je agenda en zorg dat je erbij bent, want dit wordt een feest om niet te missen!

Wat we allemaal gaan doen, houden we nog even geheim, maar één ding is zeker: het wordt een onvergetelijk jubileum. Onze speciale jubileumcommissie gaat aan de slag om ervoor te zorgen dat het een feestweekend voor jong en oud wordt waar nog lang over gesproken zal worden.

En hier komt nog meer goed nieuws: we nodigen niet alleen huidige leden uit, maar alle oud-leden zijn ook van harte welkom om samen met ons dit jubileum te vieren! Naast mee feesten zijn oud-leden ook van harte welkom om mee te spelen met de clubkampioenschappen.

Heb je leuke ideeën, creatieve suggesties of wil je gewoon je steentje bijdragen? Meld je en laat de jubileumcommissie weten dat je graag wilt helpen door een mail te sturen naar secretaris@bcdezwaluwen.nl. In de commissie zitten momenteel Bart, Vicky, Yannick, Susan, Sharon en Cas. Extra hulp is altijd welkom!

We kijken ernaar uit om samen met jou dit speciale moment te vieren. Schrijf het in je agenda, meer informatie volgt binnenkort.

bcdezwaluwen.nl