Een nieuw jaar, nieuwe kansen! Wat staat er over jou badmintoncarrière in de sterren geschreven?

Steenbok 22 december – 19 januari

Discipline loont, Steenbok. Badminton vraagt doorzettingsvermogen. Met vastberadenheid en structuur bereik je jouw doelen. Op de baan worden inspanningen beloond met welverdiende successen.

Waterman 20 januari – 18 februari

Vernieuwing komt, Waterman. Jouw badmintonspel brengt iedere week weer nieuwe trucjes die jij leert van Badmintonfilmpjes op Youtube en Tiktok. Dit belooft veel voor jouw badminton carrière!

Vissen 19 februari – 20 maart

Het wordt jouw jaar, Vissen! Met energie voor tien maak je je tegenstanders gek. Breng wat humor in het spel zo blijf je sympathiek. Succes verzekerd!

Ram 21 maart – 19 april

Klaar voor actie, Ram? Dit jaar word je uitgedaagd op de baan, maar geen paniek! Met jouw gepatenteerde ‘smash and laugh’ strategie overwin je alles. Blijf lachen terwijl je punten scoort, en na afloop geniet van de derde helft met je clubgnoten.

Stier 20 april – 20 mei

Dit wordt een jaar waarin je goed moet letten op je gezondheid. Loop niet te lang door met blessures en bouw het badmintonnen langzaam op. Maar zodra je weer fit bent, sta je te vlammen op de baan.

Tweeling 21 mei – 20 juni

2024 wordt jouw jaar. Je bent fit, in balans en mentaal sterk. Met jouw uithoudingsvermogen maak je je tegenstander helemaal gek en drijf je hen tot het uiterste. Zo sleep je winst na winst binnen.

Kreeft 21 juni – 22 juli

Vertrouw op je badminton-buikgevoel, Kreeft. Laat passie je leiden op de baan, en als je ooit twijfelt, gooi er een schijnslag in. Daarmee verras je iedere tegenstander.

Leeuw 23 juli – 22 augustus

Durf te stralen op de baan, Leeuw! Je bent een ster, en de badmintonbaan is jouw podium. Jouw aanvallende speeltijd is sensationeel. En na de wedstrijd? Geniet je van een koninklijke derde helft.

Maagd 23 augustus – 22 september

Voorbereiding is de sleutel, Maagd. Focus op techniek, maar vergeet dat er bij oefening ook wel eens een “badminton bloopers” voorkomt. Geen probleem! Gewoon lachen en weer door! Een beetje zelfspot maakt je onverslaanbaar.

Weegschaal 23 september – 22 oktober

Evenwicht is de naam van het spel, Weegschaal. Jij blinkt uit in het dubbelspel! En dat is dan ook de reden dat iedereen graag met jou speelt. Ga zo door!

Schorpioen 23 oktober – 21 november

Voor jou staat plezier voorop! Iedere vrijdag enthousiasmeer jij je clubgenoten om een partijtje te spelen. En maak je iedereen net zo gemotiveerd! Koester deze instelling Schorpioen!

Boogschutter 22 november – 21 december

Verken grenzen en lach om je fouten, Boogschutter. Probeer eens een priksmash of crossdrop! En na de match? Gezelligheid in de kantine.

bcdezwaluwen.nl