Vrijdag 15 februari was het alweer tijd voor het huldigen van de kampioensteams. Tijdens het competitie seizoen 2018-2019 waren er veel teams die speelden voor de eerste of tweede plaats. Enkel Team 7 werd overduidelijk kampioen met maarliefst 23 punten verschil met de nummer BC Oosterhout. Hierdoor promoveren ze naar de 6e divisie.

Team 2 speelde een erg spannend seizoen. Tot de allerlaatste set van de allerlaatste wedstrijd was het spannend. Uiteindelijk werden ze met 3 sets meer gewonnen kampioen. Team 2 promoveert volgend jaar naar de tweede divisie.

Op deze foto missen Cindy, Petra, Tim en Joris

Team 8 heeft evenveel punten gehaald als de nummer 2, maar moeten 1 wedstrijd overnieuw spelen om de daadwerkelijke kampioen te bepalen. Desondanks zullen ze sowieso promoveren naar de 6e divisie.

Team 3 (vierde divisie) is als tweede geëindigd met evenveel punten als nummer 1 (BC Oosterhout), maar had vier sets te weinig gewonnen om zich kampioen te mogen noemen. Als beste tweede heeft team 3 een goede kans om alsnog te promoveren.

Op deze foto mist Mirthe

Het eindresultaat van de overige teams

Team 1 heeft zich prima staande kunnen houden in de eerste divisie. Ze zijn als nummer 5 geëindigd. Team 4 heeft een lastig jaar achter de rug met veel geblesseerde spelers. Ze zijn desondanks 6e geworden en blijven in de 5e divisie spelen. Team 5 heeft ook in de vijfde divisie een knappe 2e plaats behaald. Hopelijk krijgen ze de mogelijkheid om te promoveren naar de vierde divisie. Team 8 is als laatste geëindigd in de competitie, desalniettemin is dit het eerste jaar competitie voor deze oud-jeugdleden. Iedere wedstrijd ging steeds beter en beter.

bcdezwaluwen.nl