BC de Zwaluwen, al 50 jaar een sportieve club in Breda/Prinsenbeek home

Hugo Gijselman richtte in 1964 met behulp van enkele familieleden en de buren de badmintonvereniging BC De Zwaluwen. Bij oprichting telde de club in totaal 12 leden.

En nu? Inmiddels zijn we alweer meer dan 50 jaar verder. De vereniging is verder gegroeid tot een club met meer dan 100 leden van jong tot oud. Veel leden komen uit Breda of Prinsenbeek, maar ook zijn er een hoop competitiespelers die uit alle windstreken wekelijks naar Prinsenbeek reizen. BCdeZwaluwen

De competitie is een belangrijk onderdeel van onze vereniging, maar nog steeds is er voldoende ruimte voor het onderlinge contact en de gezelligheid.

Er is dan ook gelegenheid tot het spelen van badminton op ieder niveau: minicompetitie bij de jeugd tot het behoren bij de Brabantse top in de landelijke competitie.

Teams uit heel de regio

BC de Zwaluwen speelt regionale competitie tegen teams uit Zevenbergen, Roosendaal, Bergen op Zoom, maar ook Eindhoven en Tilburg. BCdeZwaluwen

Landelijk bereik BCdeZwaluwen

BC de Zwaluwen speelt landelijke competitie en bekerwedstrijden tegen teams uit alle windstreken zoals Haarlem, Zoetermeer, Enschede en Landgraaf.

Groot evenement

BC de Zwaluwen organiseert jaarlijks het Start-up toernooi met BC Bavel. Een druk bezet toernooi waar zelfs eredivisie spelers aan deelnemen.

Grootste huurder in De Drie Linden BC de Zwaluwen

Meerdere keren per week spelen tientallen Zwaluwenspelers in Sporthal de Drie Linden te Prinsenbeek.

Gezellige activiteiten

BC de Zwaluwen organiseert ook een nieuwsjaarborrel, clinics op bassischolen en een jeugdkamp.

Bc de zwaluwenVoor alle leeftijden.

BC de Zwaluwen

Met meer dan 100 leden varierend tussen bassischoolleerlingen tot gepensioneerden is Bc de Zwaluwen een club met diverse spelers. Iedereen kan badminton spelen op ieder niveau.

Wordt vriend van BC de Zwaluwen

U kunt de club op verschillende manieren steunen. Neem contact op met sponsor@bcdezwaluwen.nl en we kijken samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Is badminton iets voor jou?

Kom een keer proefspelen en ervaar zelf hoe leuk en uitdagend badminton is. Neem contact op met info@bcdezwaluwen.nl en

we zullen de mogelijkheden aan

je kenbaar maken.

Contact

BC de Zwaluwen is op diverse manieren bereikbaar; kom langs in de sporthal, stuur een mailtje, kijk op de website of op social media.

bcdezwaluwen.nl