Op zaterdag 10 juli 2021 is wederom weer de GTC Rally. Beter bekend als: “de Nacht van Achtmaal”. Iedereen jaar helpt BC De Zwaluwen met een aantal vrijwilligers tijdens dit evenement. Dit jaar zijn we op zoek naar vrijwilligers voor het bemannen van de entreeposten.

Hoe werkt het precies:

Op zaterdag middag 10 juli vanaf 15:30 word je verwacht op de verzamellocatie. Hier krijgt iedereen instructies en een klein pakketje met snacks en wat drinken. Vervolgens worden er groepjes van twee of drie vrijwilligers gevormd binnen de groep van de Zwaluwen. Daarna krijgt ieder groepje een entreepost toegewezen rondom rondom Rijsbergen, Klein Zundert of Achtmaal. Het duurt tot ongeveer 01:00 uur in de nacht, ± ongeveer 7 uur totaal. De ene post is druk, de ander ziet in totaal 10 mensen.

Meehelpen mag al vanaf 15 jaar, wel is het van belang dat er altijd iemand van minimaal 18 jaar in een groepje zit.

BC De Zwaluwen krijgt een vergoeding van 56 euro per vrijwilliger. In ruil voor je tijd geeft de club iedere vrijwilliger een cadeaubon t.w.v. 20 euro terug! Winst voor de club & winst voor jezelf!

Wil je graag meehelpen met de GTC Rally of meer erover weten? Vul dan onderstaand formulier in voor 10 juni. Daarna nemen we contact op met alle (mogelijke) vrijwilligers over eventueel samen rijden, wat er precies verwacht wordt etc. Het is ook mogelijk om jezelf op te geven met je vader / moeder / broer / zus.

Wil je graag meehelpen met de GTC Rally of meer erover weten? Vul dan onderstaand formulier in voor 10 juni.

[wpforms id=”8825″ title=”false”]

bcdezwaluwen.nl