Vier recreanten van BC de Zwaluwen hebben op 4 november 2017, na lange tijd weer samen wedstrijden gespeeld op het 40+ toernooi bij Bavel. Annelies, Coby, Jac en Eddy speelden op deze dag niet als team, maar ze waren duidelijk zichtbaar en herkenbaar als spelers van BC de Zwaluwen. Zie de foto’s.

We speelden ieder 8 sets, met steeds wisselende partners tegen verschillende tegenstanders.
Ruim 20jaar geleden speelde dit team ook al vele recreanten wedstrijden: een bewijs daarvan is het speelschema uit voorjaar 1996 welke Jac nauwgezet bijhield en welke hij nog steeds in zijn sporttas bewaard!

In het deelnemersveld van 42 spelers hebben we geen prijzen gewonnen. We hebben zeker een sportieve en prettige wedstrijd dag gehad, en daarbij enkele oude sportvrienden uit de Bavel weer ontmoet. Na afloop hebben we het oude (recreanten-)team van Bavel uitgenodigd om weer eens bij ons in Prinsenbeek te komen spelen.

Overigens hoefden wij bij de inschrijving voor dit toernooi niet te bewijzen dat we ieder 40+ waren. Immers, onze leeftijden opgeteld bedroeg ruim 250 jaar; en samen meer dan 130 jaar badminton ervaring bij BC de Zwaluwen.

Annelies le Duc, Coby Slegers, Jac de Roos & Eddy Erkens

 

bcdezwaluwen.nl