Na 2 jaar geen toernooi te hebben georganiseerd was het eindelijk weer zover: De Clubkampioenschappen! Op vrijdagavond 8 april en zaterdag 9 april werd er verdeeld over verschillende poules gestreden om de titel van 2022.

Helaas waren er iets minder inschrijvingen dit jaar.  Maar daar werd door de toernooicommissie iets nieuws voor bedacht, namelijk een roulatie poule. Dit zorgde voor veel wedstrijden die elke keer weer spannend waren. Damesdubbel categorie 1 en 2 speelden op deze manier. Daarnaast ook de gemengddubbel 2 en de ouderpoule. Op vrijdagavond was er een recreantenpoule. Daar speelden Ruud, Adrie, Nico en Jan afwisselend met elkaar.

Naast de spannende partijen was ook Kwok met KW Flex badmintonshop aanwezig. Met zijn stand had hij een leuk aanbod van tassen, shuttles, rackets en badmintonschoenen. Meike en Celina zorgde ervoor dat er veel lootjes werden verkocht voor de loterij met leuke prijzen.

Winnaars

In de heren enkel deden de meeste spelers mee. Daar werden spannende drie setters gespeeld. In de heren 1 werd Cas Beumer kampioen. De damesenkel 1 werd gewonnen door Sara Pierens.

In categorie 2 werd Geus Klok na een spannende wedstrijd tegen Thomas Beekman (22-20 en 23-21) clubkampioen. In de damesenkel 2 was Susan Mangnus overtuigend de winnaar.

In de heren enkel 3 speelde Nelson en Franklin voor het eerst mee met de senioren. Ze speelde leuke partijen. Jayden Volkert werd uiteindelijk winnaar van deze poule, en dus ook clubkampioen!

Extra leuk: Pim en Jeroen Walet haalden hun badmintontas van zolder en deden fanatiek mee. Jeroen werd samen met Joyce clubkampioen in de gemengd dubbel.

Ook alle jeugdleden werden door elkaar gehusseld. Luka Volkert won daar de meeste wedstrijden. Op de tweede plaatst Jonas van Steen.