Zaterdag 15 Juni, De dag van de jeugd activiteit. Op de planning stond Glowgolf, frietjes en 20 kinderen om goed voor te zorgen. Ik had eerder mini golf gespeeld, maar nooit Glowgolf, dus ik kwam best wel snel erachter dat ik gekleed was in zwart… Niet zo slim.
Na alle groepjes gemaakt waren, gingen we de donkere kamers in. Kinderen waren op de baan, naast de baan, voor de baan… overal waren er kinderen. Ze hadden er zin in! Na de laatste golf baan, circa 1,5 uur later, was het tijd om te eten. Het menu bestond uit frietjes, snacks en een soft ijs als toetjes. Was de dag daar afgelopen? Nee. We hadden nog 1 uur over volgens de schema. We moesten iets snel verzinnen, dus we gingen naar de bos om leuke spelletjes te spelen. Rond een uur of 18.30, was iedereen weer opgehaald. Het was een gezellig dag samen!


De dag daarop, Zondag 16 juni, was het de dag voor de senioren. We gingen met z’n alle op de singel van Breda met 3 grote kanoën varen. De zon scheen en de temperatuur was ideaal, het was de perfecte dag om 55 jaar van bestaan te vieren! Na alle drie kanoën weer terug waren (sommige meer nat dan andere), was het tijd voor de borrel. We hadden voor de hele middag restaurant Proost afgehuurd en op de schema stond een borrel en een uur later werd de barbecue op de tafel geserveerd. Het was een heerlijk avond met veel zon, lachen en lekker eten! Na afloop ging ik lopend thuis, ik was best wel moe, maar gelijktijdig blij en trots op dat ik twee mooie dagen met de vrienden van de Zwaluwen mochten hebben. Het weekend was geslaagd!


Nu op naar het volgende jubileum, 60 jaar here we come!

Geschreven door: Fredrika Lagerstedt

bcdezwaluwen.nl