Sponsoring

Badmintonnen bij BC De Zwaluwen

BC de Zwaluwen bestaat langer dan een halve eeuw en is opgericht door Hugo Gijselman in 1964. Met behulp van enkele familieleden en buren kwam badmintonvereniging BC de Zwaluwen tot leven. En nu, een halve eeuw verder, heeft de club een homogene groep van ongeveer 120 leden.

BC de Zwaluwen behoort tot één van de topclubs van Brabant. Volgend jaar spelen we in de eerste divisie landelijk, slechts één klasse verwijderd van de Eredivisie. Dit wordt een mooie uitdaging voor de vereniging! Daarnaast wil de vereniging de doorgroei van zowel senioren als junioren stimuleren om het vlaggenschip, het eerste team van de vereniging de komende jaren op sterkte te houden.

Vanaf het ontstaan van BC de Zwaluwen zetten wij sterk in op het opleiden van eigen jeugd. De jeugd is onze toekomst! Daar worden momenteel belangrijke inspanningen voor gedaan. We hebben nieuwe trainers aangesteld en speelt één van de jeugdteams het komend jaar al in de seniorencompetitie om zo snel stappen te kunnen maken naar een hoger niveau. Naast de jeugd en senioren zijn er ook mogelijkheden tot het spelen van recreatief badminton. Op vrijdagavond is er een speelavond voor de recreanten om leuke wedstrijden te spelen!

Onze ambitie is om in de top van Brabant te blijven spelen. Daarnaast bieden we iedereen de ruimte om op eigen niveau kunnen spelen. Gezelligheid staat hoog in het vaandel bij BC de Zwaluwen. Naast presteren moet er ook ruimte zijn voor “relax” activiteiten zijn. Een activiteit als “glow in the dark badminton” voor de jeugdspelers, een toernooi waarbij een senior/recreant lid samen met een junior lid speelt om de competitie afsluiten motiveert junioren en verbindt alle geledingen van de vereniging.

Heeft u interesse om een mooie samenwerking op te bouwen met BC de Zwaluwen en de badmintonsport financieel te steunen, Neem dan contact op met: sponsor@bcdezwaluwen.nl

Leden Sponsorcommissie:

Rick Geers, Rowan Vleeskens en Boyd Brekelmans

 

Sponsoring BC De Zwaluwen Sponsoring BC De Zwaluwen SponsorKliks, gratis sponsoren!
Sponsoring BC De Zwaluwen Sponsoring BC De Zwaluwen Sponsoring BC De Zwaluwen
Sponsoring BC De Zwaluwen Sponsoring BC De Zwaluwen  
Sponsoring BC De Zwaluwen
bcdezwaluwen.nl