In 2013 ruilde we het zwart-rode Zwaluwenshirt in voor het zwart-blauwe exemplaar. Nu zeven jaar later is het tijd voor iets nieuws: Vanaf september 2021 gaan we voor een nieuw clubshirt!

De sponsorcommissie heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan het vinden van het juiste clubshirt: Welk shirt heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding? Welk shirt heeft nog geen andere club? Hoe gaat het bestelproces? En kunnen we van een vaste voorraad van de balans af? Mede door deze vragen hebben ze een hoop shirts de revue laten passeren. Misschien heb je al wel eens een test shirt in de zaal voorbij zien komen…

Na het spreken van verschillende teamkleding leveranciers is hun oog gevallen op een merk wat in de hardloop en voetbalwereld veel gedragen wordt, maar nog niet op de badmintonbaan is gezien. Enthousiast pitchen Rick, Boyd en Rowan dit shirt en gaf het bestuur een GO!

Het nieuwe clubshirt is van het merk Craft en komt oorspronkelijk uit Zweden. PEC Zwolle en SC Cambuur spelen ook in dit merk. En daar past BC De Zwaluwen natuurlijk mooi bij 😉

Het shirt is gemaakt van 100% polyester. Doordat de stof dun, stretchy en ademend is het ideaal om in te sporten. Het shirt heeft een V hals en is verkrijgbaar in de maten XS t/m 3XL. Daarnaast heeft het merk ook de juniorenmaten 74/80 t/m 158/164. Het shirt valt op maat.
Corono proof passen zit er helaas niet in, maar er komt wel een duidelijke maattabel die meer duidelijkheid gaat geven.

Op de voorkant komt natuurlijk het logo van onze sponsor DOB-Buildings en aan de achterkant de naam van de speler en het Zwaluwen-logo. De exacte prijs van het nieuwe clubshirt wordt op een later moment bekend gemaakt.

De shirts zullen in de loop van het voorjaar bestelbaar zijn. De PR-commissie probeert dit via de website in te regelen, zodat het mogelijk is om online je shirt te bestellen.

bcdezwaluwen.nl