Badmintonnen bij de Zwaluwen

Badminton is de snelste racketsport in de wereld en kan gespeeld worden door jong en oud en op alle niveaus. Badminton is veel meer dan 100x overslaan naar elkaar op de camping!

Een keer proefspelen?

Leuk dat je een keer wilt komen spelen! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!

  Je naam*

  Je e-mail*

  Mijn badmintonniveau is vergelijkbaar met: BeginnerGevorderd

  * = alle invulvelden zijn verplicht om in te vullen

   

   

  Competitie spelen

  Bij BC de Zwaluwen kun je ook competitie spelen. De competitie is ingedeeld per leeftijdscategorie vanaf U11 (onder 11 jaar) tot en met U17 (onder 17 jaar). De competitie start in september en eindigt in februari en bestaat uit ongeveer 14 wedstrijden. Je speelt dan tegen teams uit de regio.

  Bekijk hier alle competitieteams van BC de Zwaluwen ▸

  Toernooien

  Gedurende het badmintonseizoen zijn er tal van jeugdtoernooien georganiseerd door andere verenigingen. Zeker de fanatiekere speler zal het leuk vinden om zijn of haar krachten te meten met leeftijdgenoten uit andere competitiepoules of zelfs andere regio’s. Het spelen van jeugdtoernooien wordt door BC de Zwaluwen wel van harte toegejuicht.

  Lees meer over jeugdtoernooien ▸

  Jeugdcommissie

  De jeugdcommissie organiseert allerlei leuke activiteiten voor de jeugd. Bijvoorbeeld het kind-oudertoernooi, de sinterklaastraining, een kersttoernooi en zelf een zeskamp. Ook organiseren ze eens in de zoveel jaar een badmintonkamp.

   bc de zwaluwen

   

  Talententrofee

  Talententrofee bc de zwaluwenEens per jaar, tijdens de clubkampioenschappen wordt de door Hugo Gijselman in het leven geroepen talententrofee uitgereikt aan de speler die volgens een kritisch juryrapport deze aanmoedigingsprijs heeft verdiend op basis van inzet, sportiviteit en prestaties. Deze prijs is een wisseltrofee die je maar 1x kunt winnen en dan 1 jaar lang in je bezit mag hebben. De trofee staat dit jaar op de kast bij: Mia

  Lees meer over de talententrofee ▸