Steenbok 22 december – 19 januari

Ondanks dat afgelopen jaar niet verliep zoals gewenst, wordt dit jouw jaar Steenbok. Je blinkt uit op de badmintonbaan vanwege jou tactische spel. En dat is maar goed over, want die conditie is ver te zoeken sinds Corona tijd.

Waterman 20 januari – 18 februari

Voor jou staat plezier voorop en dat is flink belemmerd het afgelopen jaar vanwege Corona. Gelukkig wordt dit een jaar waarop je iedereen overhaalt om op vrijdagavond nog een partijtje te spelen. Koester deze instelling Waterman.

Vissen 19 februari – 20 maart

2021 wordt een jaar waarin je goed moet letten op je gezondheid. Loop niet te lang door met blessures en bouw het badmintonnen langzaam op. Maar zodra je weer fit bent, sta je te vlammen op de baan.

Ram 21 maart – 19 april

In de maanden mei, september en oktober zal je het meeste uit je badmintoncarrière halen en je veel winstpartijen bezorgen. Met name je aanvallende spel met je smashes zal je tegenstander verrassen.

Stier 20 april – 20 mei

Het wordt voor jou een jaar waarin je met tegenslagen te maken krijgt. Schiet niet uit je slof, probeer kalm en rustig te blijven in deze situaties. Op die manier haal je het meeste uit je wedstrijden en kan de winst jou kant op vallen.

Tweeling 21 mei – 20 juni

2021 wordt jou jaar. Je bent fit, in balans en mentaal sterk. Met jou uithoudingsvermogen maak je je tegenstander helemaal gek en drijf je hen tot het uiterste. Zo sleep je winst na winst binnen.

Kreeft 21 juni – 22 juli

Jouw positieve instelling en enthousiasme beïnvloed je clubgenoten. Zo kan iedereen de negativiteit rondom het Corona-virus loslaten. Ga zo door Kreeft!

Leeuw 23 juli – 22 augustus

Dit jaar ligt volledig in jouw handen. Wanneer je veel traint ben je fitter dan ooit en dit geeft blessures geen kans. Maar pas op, luiheid ligt op de loer. Zorg dat je gemotiveerd blijft om de kansen voor dit geweldige jaar optimaal te benutten.

Maagd 23 augustus – 22 september

Je hebt er alles aan gedaan om dit jaar fit te starten, houd dit vol. Vergeet de maanden juni en juli, vanaf september en oktober ga jij weer shinen op de badmintonbaan.

Weegschaal 23 september – 22 oktober

Jouw fanatisme op de badmintonbaan werkt aanstekelijk. Door jou worden anderen gemotiveerd om ook hard te trainen. Behoud die grote glimlach op de baan!

Schorpioen 23 oktober – 21 november

Jij laat je niet uit het veld slaan door Corona en blijft de passie voor badminton uitstralen. Zet de wedstrijd naar je hand door je fabelachtige dropshot in te zetten. Geen tegenstander die ze heeft!

Boogschutter 22 november – 21 december

Jij maakt het je tegenstanders moeilijk dit jaar. Door de vele schijnslagen stuur je ze steeds het bos in. Blijf iedereen verrassen en de winstpartijen stromen binnen.

 

bcdezwaluwen.nl